Kivi

Kivi je voće bogato vitaminima, pogotovo vitaminom C. Ima više vitamina C nego što ga ima naranča, sadrži više vlakana od jabuke, više vitamina E od avokada i istu količinu kalija kao banana. Čak nakon mjesec dana količina vitamina C u njemu ostaje gotovo nepromijenjena. Najbolje ih je jesti sirove. U jednom kiviju prosječne veličine ima 46 kcal.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s